Tak ako vždy

Morgan Housel

10,29 

Morgan Housel: Kniha Tak ako vždy vás naučí efektívne premýšľať o rizikách a príležitostiach a pomôže vám orientovať sa v neistej budúcnosti. Pri jej plánovaní si často kladieme otázky …

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Popis

Od autora knihy Psychológia peňazí…
Kniha Tak ako vždy vás naučí efektívne premýšľať o rizikách a príležitostiach a pomôže vám orientovať sa v neistej budúcnosti. Pri jej plánovaní si často kladieme otázky: „Ako sa bude vyvíjať ekonomika o rok?“ Alebo chceme vedieť: „Ako sa zmení svet o desať rokov?“ Predpovedať čokoľvek je veľmi ťažké. Prelomové udalosti, ktoré nakoniec budú formovať budúcnosť, sú vo svojej podstate nepredvídateľné.

Namiesto toho by sme si mali klásť inú otázku: „Čo bude v budúcnosti rovnaké ako teraz?“ Poznatky o veciach, ktoré sa nikdy nezmenia, sú užitočnejšie a dôležitejšie ako neistá predpoveď o neznámej budúcnosti. V knihe Tak ako vždy sa autor bestsellerov Morgan Housel podelil o 24 krátkych príbehov, ktoré ilustrujú, v čom sa život, ľudské správanie a podnikanie nikdy nemenia. Keď uvidíte, ako sa známe témy v blízkom čase opäť opakujú, prikývnete a poviete si: „Áno, tak ako vždy.“ Tieto nové poznatky a sebadôvera vám pomôžu na ceste k lepšiemu životu.

Dostupné ukážky

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-8250-110-3

ISBN EPUB

978-80-8250-111-0

Počet strán

216

Jazyk

Pôvodný názov

Same as Ever

Preklad

Dátum vydania

25. jún 2024

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.