Zbavte sa hnevu a stresu!

Gary Zimak

9,70 

Gary Zimak: Ako nechať pôsobiť Ducha Svätého, aby sme mohli prinášať dobré ovocie, keď máme dočinenia s falošným priateľom, frustrujúcim kolegom, neznesiteľným šéfom či nepríjemným susedom? Ako zabrániť, aby stres a hnev ovládli…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)
Kategórie:

Popis

Ako nechať pôsobiť Ducha Svätého, aby sme mohli prinášať dobré ovocie, keď máme dočinenia s falošným priateľom, frustrujúcim kolegom, neznesiteľným šéfom či nepríjemným susedom? Ako zabrániť, aby stres a hnev ovládli náš život?

Katolícky autor Gary Zimak nám na základe deviatich plodov Ducha Svätého pomôže oslobodiť sa od hnevu a stresu, nájsť pokoj a žiť život, ktorý pre nás Boh naplánoval.

„Ale ovocie Ducha je láska, radosť, pokoj, zhovievavosť, láskavosť, dobrota, vernosť, miernosť, zdržanlivosť. Proti tomuto zákona niet.“ (Gal5, 22 – 23)

Autor sa v knihe Zbavte sa hnevu a stresu! s nami delí o svoj vlastný príbeh prekonávania deštruktívnych návykov, ktoré ho dlhé roky držali v zajatí hnevu. Účinným riešením bol napohľad jednoduchý princíp: nechať vo všetkom pôsobiť Ducha Svätého, ktorého nám Boh daroval pri krste a vo sviatosti birmovania. Vďaka nemu môžeme žiť bez dlhotrvajúceho hnevu, strachu a stresu a tak prinášať dobré ovocie.

V tejto praktickej a pútavej knihe si prečítate a môžete si osvojiť:návod na postupné pestovanie každého z deviatich plodov Ducha Svätéhotri podnety, ktoré vám pomôžu rozvíjať nové návyky a postojemodlitby, ktoré vám deň čo deň pomôžu kráčať v sile Ducha Svätého.

Dostupné ukážky

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-8211-474-7

ISBN EPUB

978-80-8211-476-1

ISBN PDF

978-80-8211-475-4

Počet strán

144

Jazyk

Podtitul

Premeňte sa ovocím Ducha Svätého

Dátum vydania

13. august 2024

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.