Songs of Bloom

Jakub Mihalkovic

8,72 

Jakub Mihalkovic: Collection of poems, originally song lyrics for a rock band, that were written as a medium to handle struggles of everyday life. They deal with many negative but also positive situations and what is needed to eventually accept the world around. These…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: anglicky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Popis

Collection of poems, originally song lyrics for a rock band, that were written as a medium to handle struggles of everyday life. They deal with many negative but also positive situations and what is needed to eventually accept the world around. These poems are now being released to the world in hope of shining through the darkness for someone who might be going through similar hardships.

Zbierka básní, pôvodne textov piesní rockovej kapely, ktoré vznikli ako prostriedok na prekonávanie nástrah každodenného života. Vyjadrujú negatívne, ale aj pozitívne emócie a snažia sa nájsť spôsob, ako nakoniec prijať okolitý svet. Vypúšťame ich do sveta v nádeji, že niekomu, kto prechádza podobne ťažkým obdobím, vnesú do tej temnoty hrejivý lúč.

Dostupné ukážky

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-570-5927-1

ISBN MOBI

978-80-570-6036-9

ISBN EPUB

978-80-570-5929-5

ISBN PDF

978-80-570-5928-8

Počet strán

70

Jazyk

Dátum vydania

08. august 2024

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.