Rozhodujte sa s jasnou mysľou

Hasard Lee

13,62 

Hasard Lee: Výcvik stíhacích pilotov patrí k najnáročnejším na svete a uspeje v ňom len jeden z tisícky. Keď pilotujete jednu z najmodernejších stíhačiek na svete pri rýchlosti viac ako…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Popis

Výcvik stíhacích pilotov patrí k najnáročnejším na svete a uspeje v ňom len jeden z tisícky. Keď pilotujete jednu z najmodernejších stíhačiek na svete pri rýchlosti viac ako 1 000 km/h, znamená to, že každé rozhodnutie môže mať katastrofálne následky. Vďaka týmto extrémne náročným podmienkam vznikla skupina odvážnych bojovníkov, ktorí sú už päťdesiat rokov považovaní za špičku v teórii a praxi rozhodovania.

Elitný stíhací pilot Hasard Lee opisuje s obdivuhodným nasadením množstvo zaujímavostí, ktoré zažil počas svojej kariéry, keď lietal na najmodernejších lietadlách vzdušných síl. Pútavo rozpráva o zážitkoch z pilotovania stíhačky, ale aj o fascinujúcich zlomových momentoch v histórii.

Hasard využíval tieto rozhodovacie techniky v celom spektre ľudského bytia a dokázal ich aplikovať v kokpite, ale aj v rokovacej sále. Mnohé z nich dokázali pomôcť generálnym riaditeľom, astronautom, agentom CIA, študentom aj rodičom.

Dozviete sa:
ako sa v zlomku sekundy správne rozhodnúť;ako sa efektívne vzdelávať;ako byť odolnejší voči nepriaznivým vonkajším vplyvom;ako rozvíjať zručnosti na rýchle posúdenie náročnejších situácií.Rozhodujte sa s jasnou mysľou a v správny čas a spoznajte inšpiratívne techniky na efektívnejšiu komunikáciu s okolitým svetom!

Dostupné ukážky

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-551-9396-0

ISBN EPUB

978-80-551-9612-1

Počet strán

256

Jazyk

Pôvodný názov

The Art of Clear Thinking

Preklad

Dátum vydania

01. august 2024

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.