Klub ranostajov

Robin Sharma

7,79 

Robin Sharma: Robin Sharma, medzinárodne uznávaný expert na vodcovstvo a elitnú produktivitu, predstavil koncept Klubu ranostajov pred viac než 20 rokmi. Je založený na revolučnej rannej rutine, ktorá v minulosti pomohla jeho klientom z radov manažérov…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Popis

Robin Sharma, medzinárodne uznávaný expert na vodcovstvo a elitnú produktivitu, predstavil koncept Klubu ranostajov pred viac než 20 rokmi. Je založený na revolučnej rannej rutine, ktorá v minulosti pomohla jeho klientom z radov manažérov svetových firiem maximalizovať produktivitu, nepomerne si zlepšiť zdravie a objaviť v sebe nikým nenarušiteľný pokoj.

Začítajte sa do knihy, ktorú autor písal viac ako štyri roky. Prostredníctvom podnetného a zábavného príbehu o stretnutí dvoch cudzincov v ťažkom životnom období s excentrickým obchodným magnátom, ktorý sa stane ich tajným učiteľom, spoznáte: začiatok dňa géniov a velikánov podnikania, málo známy a ihneď využiteľný model ranného vstávania, neurovedecky podloženú a rokmi overenú techniku a mnoho ďalších trikov často známych len elite, ktorá ich už celé roky úspešne využíva, a aj preto sa dostala na vrchol.

Dostupné ukážky

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-8109-364-7

ISBN EPUB

978-80-8109-654-9

Počet strán

280

Jazyk

Podtitul

Ovládni svoje ráno, pozdvihni svoj život

Dátum vydania

18. december 2019

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.