SEX epíl

Miroslav Gomola

Miroslav Gomola: Ako sme sa tak ďalej zabávali a zoznamovali sme sa, Tobias navrhol, aby sme so zábavou pokračovali na jeho chate, veď predsa tam máme všetko a nie sme vôbec nikým obmedzovaní. Prispieval k tomu aj fakt, že sa už zatváral a noc bola ešte…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: áno
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Predaj tohto titulu skončil

Kategórie:

Popis

Ako sme sa tak ďalej zabávali a zoznamovali sme sa, Tobias navrhol, aby sme so zábavou pokračovali na jeho chate, veď predsa tam máme všetko a nie sme vôbec nikým obmedzovaní. Prispieval k tomu aj fakt, že sa už zatváral a noc bola ešte mladá. Tak sme sa vybrali naspäť na chatu. Lenka sa opýtala Tobiasa, či by nemohla zavolať ešte dve kamarátky Lujzu a Stelu, ktoré ostali pri ich stanoch.

Len blázon by nesúhlasil a tak sme mali o zábavu postarané. Každý z nás mal partnerku a tajne som dúfal, že budú pekné a aspoň z časti sa splní to, čo v minulý rok. Išlo mi hlavne o sex. Mal som síce veľké požiadavky na vonkajšiu krásu, ale vplyvom alkoholu sa môj dizajnový úsudok podstatne zredukoval a jediné dievča, ktoré by sa mi v danej chvíli nepáčilo by muselo mať hrb a slintať. Po príchode na chatu dievčatá odbehli pre kamarátky a my sme zatiaľ pripravili všetko na ich privítanie.

Otvorili sme fľašu vodky, ktorá bola zopár hodín v chladničke a tiež kartón teplého džúsu. Po zmiešaní dokopy to malo vlažnú teplotu, akurát – najlepšiu pre rýchle pôsobenie. Pustili sme si príjemnú hudbu, mix funky a disco štýlu a zmes nejakých pesničiek z deväťdesiatych rokov.

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

, ,

ISBN

978-80-89780-05-1

Počet strán

174

Jazyk

Podtitul

Príbehy obdivovateľa dievčat

Dátum vydania

07. jún 2016

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.