Jony Ive – Geniálny dizajnér z Apple

Leander Kahney

Leander Kahney: V roku 1997 sa Steve Jobs vrátil do Apple na pozíciu výkonného riaditeľa s nezávideniahodnou úlohou – kompletne zmeniť firmu, ktorú založil. Jedného večera natrafil v centrále spoločnosti Apple na uťahaného britského dizajnéra…

Typ produktu: e-kniha (čo je to e-kniha a ako nakupovať?)
Jazyk: slovensky

EPUB: áno
MOBI: áno
PDF: nie
Ako čítať e-knihy?

DRM: sociálna ochrana - Vaše meno a e-mail sú súčasťou samotnej e-knihy (typy ochrán e-kníh)

Predaj tohto titulu skončil

Kategórie:

Popis

„Vytvoriť niečo iné a nové je jednoduché. Oveľa ťažšie je niečo skutočne zdokonaliť.“
Jony Ive

V roku 1997 sa Steve Jobs vrátil do Apple na pozíciu výkonného riaditeľa s nezávideniahodnou úlohou – kompletne zmeniť firmu, ktorú založil. Jedného večera natrafil v centrále spoločnosti Apple na uťahaného britského dizajnéra, obklopeného kopami náčrtov a prototypov. Vtedy Jobs pochopil, že našiel talent, ktorý by mohol zvrátiť dlhodobý úpadok spoločnosti. Tým mladým dizajnérom bol Jony Ive.

Spolupráca Jonyho Iva a Steva Jobsa dala svetu viaceré z legendárnych technologických produktov vrátane iMacu, iPodu, iPadu a iPhonu. Tieto výrobky nielenže spravili z Apple firmu obrovskej hodnoty, ale spôsobili revolúciu v celom odvetví. Vybudovali lojálnu základňu fanúšikov a silnú celosvetovú značku. Jony Ive sa stal najvýznamnejším technologickým inovátorom na svete, získal nespočetné množstvo ocenení za dizajn. Časopis Time ho v roku 2013 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta a dokonca mu bol udelený čestný rytiersky rad.

Napriek veľkým úspechom vieme iba málo o tomto plachom géniovi, ktorého Jobs označil za svojho „duchovného partnera“ v Apple. Kniha Jony Ive odhaľuje skutočný príbeh naozajstného šéfa inovácií v Apple. Ukazuje, ako sa z anglického študenta umenia trpiaceho dyslexiou stala osobnosť, ktorá svojím obrovským talentom zmenila spôsob, akým každodenne pracujeme, zabávame sa a komunikujeme.

Ďalšie informácie

Autor

Formáty

,

ISBN

978-80-551-3851-0

ISBN EPUB

978-80-551-4013-1

Počet strán

344

Jazyk

Pôvodný názov

Jony Ive

Preklad

Dátum vydania

01. jún 2016

Rok vydania

Vydavateľstvo

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.